Geschillen

Het moment dat er sprake is van een geschil en je merkt dat je er niet meer uitkomt met de andere partij is gewoonweg vervelend en dat begrijpen wij als geen ander. Ons advies is om niet te lang te wachten en op tijd een jurist of advocaat in te schakelen. Het liefst zelfs nog voordat je de inhoudelijke discussie aangaat met de wederpartij. Zo weet jij wat je rechten zijn en kun je zelf zonder directe tussenkomst van een jurist of advocaat – met een goede onderbouwing van je mening – een oplossing vinden met de wederpartij.

Als juristen staan wij regelmatig in de rechtbank. Voorkomen is beter dan genezen vinden wij, maar als het moet dan helpen wij je ook om geschillen te genezen. Wij vinden het een uitdaging om een juridische puzzel te leggen. Daarbij proberen we eerst zonder rechter een oplossing te vinden. Lukt dat niet, dan deinzen we niet terug en kunnen we naar de rechter stappen.

Bij ons ben je gegarandeerd van een persoonlijke aanpak en de drive om voor de winst te gaan. Wij begrijpen het ook als je een gerechtelijke procedure spannend vindt. Onze deur staat dan ook altijd voor je open als je vragen hebt.

Binnen Looijmans Juristen houdt vooral Aukje zich bezig met geschillen.
Wil je meer weten? Neem direct contact op.